Rólunk
Rólunk
Share
TÉRÉLMÉNY - a legtalálóbb kifejezés arra, hogy mit is jelent a lakberendezés számunkra: harmóniát teremteni a színek, formák és anyagok világában; lakásból otthont varázsolni, élményt nyújtó tereket alkotni, akár Önnek is.

12 éve foglalkozunk lakberendezéssel, melyet 5 éve öntöttünk vállalkozási formába. Az egységes vizuális világ megteremtése fő célunk, stílusoktól függetlenül, de csak hitelesen. Stúdiónk kihívásként kezel minden felkérést, és alapos, lelkiismeretes szolgáltatással elégítjük ki ügyfeleink vizuális vágyait.

A Térélmény Kfc. alapítója Budai Attila lakberendező, rajztanári diplomájának megszerzésével párhuzamosan, 1998-ban, lakberendező tanfolyamot végzett, majd mesterkurzusos tapasztalatai győzték meg arról, hogy  megtalálta hivatását. Azóta kreativitását lakberendezőként éli ki, lakások, házak, vendéglátóhelyek, üzletek, éttermek, hotelek és irodák belső tereinek megtervezésével.  

Hisszük, hogy az általunk megalkotott terek élményt nyújtanak megbízóinknak, és akár Önnek is.

 

Élményt nyújtó tereink
Legyen szó családi házról, lakásról, üzletről, vagy irodáról, hotelről vagy étteremről, mindenből kihozzuk a legjobbat. Sokszínűségünket tükrözik megvalósult munkáinkból összeállított referencia albumaink. Kérjük tekintse meg képgalériánkat!
A tér élménnyé formálása
Az egységes belső tér megteremtése fő célunk, stílustól és helyszíntől függetlenül, de csak hitelesen.
Belsőépítészeti koncepció - a nagy ötlet és a gazdaságosság
Próbáltuk a nagyon szakszerű és konkrét pályázati kiírást megvalósítani koncepciónkban. A megadott követelményeken, tereken felül sikerült kialakítanunk egy relax-szobát és a biciklivel érkező kollégák számára egy öltözőt zuhanyzóval, illetve az...